Mercer är ett världsledande globalt konsultföretag inom Health, Wealth och Career. Vi kan genom vår bredd och specialistkunskap hjälpa våra kunder med strategi- och policyfrågor beträffande löner och förmåner, pension och försäkring samt investeringar och förmögenhet.

Som global aktör kan vi erbjuda unika skräddarsydda produkter och tjänster för multinationella företag. Mercer är representerat i mer än 40 länder, har över 23 000 medarbetare och är en del av Marsh & McLennan Companies, Inc., (MMC) tillsammans med våra systerföretag Marsh, Guy Carpenter och Oliver Wyman.

I Sverige har Mercer funnits sedan 1995 och idag har vi cirka 70 medarbetare vid kontoren i Stockholm och Göteborg.

Vi på Mercer Sverige strävar efter att göra positiv skillnad i våra kunders och deras anställdas liv och hjälpa dem ta steget mot en säkrare framtid.

Marsh & McLennan Companies

Mercer är ett globalt konsultföretag som hjälper organisationer runt om i världen att förbättra anställdas hälsa, ekonomi och karriär. Mercer, med fler än 25 000 anställda, har kontor i 44 länder och är verksamt i över 130 länder. Mercer är ett helägt dotterbolag till Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC), en global koncern som är världsledande inom områdena risk, strategi och personal. Marsh & McLennan Companies med 76 000 anställda över hela världen, har en årlig omsättning på närmre 17 miljarder dollar och är också moderbolag till Marsh, Guy Carpenter samt till Oliver Wyman. Mer information finns på http://www.se.mercer.com/. Följ Mercer på Twitter @Mercer.